Slzavé údolí

Slzavé údolí

Anotace: Někdy se tak potřebuji cítit...

Sbírka: Co život dal a vzal.

Vítej zpátky v slzavém údolí,
kde slunce svítí,
kde nic nebolí.

Kde neroste kvítí.

Ptáků zpěv neslyšíš,
šum větru,
vlídného slova.

Tak proč jsi tu znova?

Miluji sebetrýzeň,
vyschlé hrdlo,žízeň.
Miluji žár i chlad...

Potřebuji cítit hlad.

Touha po této bohapusté krajině,
bez lásky,radosti
je silná,nad jiné.

Zde nevnímám starosti.

Jen ten,kdo to zde zná,
výhod si užívá.
V samotě svůj klid má.

Jinam se nedívá.

Přijde čas,kdy odsud odejdu
a budu opět žít.
Slzavé údolí v sobě

stále budu mít.
Autor Bakchus, 03.04.2013
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: Lucisska, Morgenstern, Avola, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí