Vnitřní hlas

Vnitřní hlas

Anotace: ...

Jak se mám radovat,
když není proč?
Jak být zase šťastná,
když mi našeptáváš: skoč...
Když každý den mi připomínáš:
Jsi nula, nic neznamenáš,
žádný cíl nemáš,
jen se užíráš.
Možná miluješ, ale zase špatně,
a ten kdo tebe miluje, čeká marně
na trochu lásky snad,
však čeká ho jen chlad.
Měla jsi lásku, šťastnou,
ale nevážila sis jí,
teď pozdě lituješ,
když už má jinou...
Co taky s tebou?
Hysterická a nevyrovnaná,
nediv se že nejsi šťastná,
když si to štěstí zahodila
pro chvilkový rozmar jen,
životní lásku jsi zradila,
mohla si žít sen...
Autor Romana666, 05.04.2013
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: fijalka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí