Osud

Osud

Anotace: ...

Vím, že provaz i prášky jsou rychlejší,
já však v ruce svírám nůž a krví barví se mi dlaň.
Možná proto, že je to dramatičtější
a možná proto, že chci, aby si i život vybral svou daň.

Ostří se mi boří do kůže stále víc a víc,
a v hlavě se mi totálně zatmělo.
V téhle chvíli už nevnímám skoro nic,
jen to, že kdesi v dálce prudce zahřmělo.

Tráva, prášky, chlast a šlapání,
v tomhle světě budovala jsem si ulitu,
pro rodinu jedno velký zklamání
s vnímáním věčně mimo realitu.

Já vím, byla jsem mrcha, neměla soudnost
a kdo mohl tušit, že to zajde až tam.
Jednou chtěla jsem už všem dělat jen radost.
Však to byl jen začátek konce, o kterém povídám.

Teď tu ležím a kolem mě jen krev,
jako odplata, že ze všech lidí kolem sebe jsem udělala trosky.
Pochybuju, že vůbec někdo bude utrácet za rakev,
ale takhle už prostě osud háže kostky.
Autor Rosie231, 06.04.2013
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Izza, Morgenstern, Lioness, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí