Jak ti říct?

Jak ti říct?

Anotace: bolest chodí s tebou...

Nevím jak ti říct, že tvé ruce zebou...
Copak nevidíš, že bolest chodí s tebou?
Ruku v ruce každý den jako temný stín,
jediné co znáváš je odhalený klín...
Já už takhle nemůžu, trpím, umírám,
potají si před tebou srdce zavírám...
Autor Izza, 08.04.2013
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejdřív zavři klín,až nebude vědět,co s tím,pochopí!

08.04.2013 16:32:41 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí