Kudla

Kudla

Anotace: z pocitů umírající princezny...

S bolestí srdce
A hrstkou slz
Kudlu mám v ruce
A hledím skrz

Netuším kde jsem
Ani co dělám
S bolavým srdcem
Žílu si hledám

Hledím ven z okna
Jak si děti hrají a dovádějí
Ta vůně léta
Ti lidé, co mi provádějí?

Ničí mě nadávkami a slovy
Ach, ta slova, jak bolí
A co, tak na sobě nosím kovy
Metal vadí okolí

Ale co vám dělám?
Však jen tiše sedím
Na štěstí čekám
A na žílu hledím

Kudlu pokládám
A bolestí hynu
U okna postávám
Už zhynu, zhynu...
Autor Dark Princess, 09.04.2013
Přečteno 377x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Isquieasuus, V.N.Losinský, Draconian, Stín, Lioness, Nergal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umírat nemá cenu,přijdeš o všechno a nikdo to neocení.

03.06.2013 19:59:40 | Jozef Bojanovský

Já umiram jen takhle...zjistila jsem totiz,ze realne na to nemam...

03.06.2013 20:03:41 | Dark Princess

Žádné umírání:-)...tolik důvodů proč žít.

21.04.2013 11:20:00 | Draconian

Ach kdyby jen nejake duvody byly...nemam proc zit...

23.04.2013 18:08:00 | Dark Princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí