Kdy tě uvidím?

Kdy tě uvidím?

Anotace: z 9.4.2013

Sbírka: Ladná vlna dní

Už tě neuvidím.
Je jen smutek co je rozprášen okolo mé hlavy
do tmavý cirkulující kulatý věci
kde svědci jsou mi valouny nenávisti.

Zprava jistí mi nahá ramena ve světle modrém
pianisti.
Chci si pověsit na krk věnec z laurusu
a stříbrných bambulí
pak spolknout ampuli strychninu.

Zdechlinu zakopat na zahradě
po poradě s vesmírným pánem.
U něj na audienci plakat pod platany zprohýbanými věky.

Dvě věty:
Kde jsi? Kdy tě uvidím?
Autor Jiřinka Mignonka, 10.04.2013
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí