Chybuji a lituji

Chybuji a lituji

Anotace: Prosté vypěnění pocitů. Někdy člověk dělá všechno blbě - a mě se to stává často. Kvalita to asi zrovna není, má pomoct, ne oslnit.

Chyba vedle chyby,
velký naivní oči...


Kdy konečně se změním
kdy konečně to skončí...?


Už nechci ubližovat!
Nikdy... Nikomu...


Kam jen se jít schovat,
a co říct ještě k tomu...?


Mraky a déšť
a bouřka a šero.


Pocit, že ta první
říká teď mi "dcero".


Nevím, nechápu,
co můžu, to zničím...


Zmizet na několik let
stát se prostě ničím...


Blázen jsem... Ta divná,
že neumím se smát.


A takovou, hlavně takovou
nemůže nikdy nikdo mít rád.


Vím, že zklamávám.
Vím, že znevažuji zlato...


Nechtěla jsem... Nechtěla.
Nesnáším se za to.

Autor genca, 14.04.2013
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A takovou, hlavně takovou
nemůže nikdy nikdo mít rád.

Chyba, jednu takovou jsem miloval..

A větší chyba je nesnášet sama sebe..

Přeji aktérce básně do budoucna méně kritický pohled na sebe samu a k tomu kopec optimismu, třeba věci nejsou tak špatné, jak se zdají :)

15.04.2013 00:16:30 | kolemjdouci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí