Zemřela

Zemřela

Anotace: Smrt blízkého...

Další upřímná soustrast,
je jen neupřímná neúčast.

Každá vyjádřená lítost,
je jen další ubohost!

V srdci žal, ve tváři smutek.
Chybí smích a jemný dotek.

Tělo nehybné. Bez dechu.
Neco jiného, má mi tvořit útěchu...

Malá zemřela. Mojí vinou.
Dobrý nápad, v dobu špatnou?

Špatný nápad to byl.
Bohužel smrtí skončil.

Alkohol to prý spravil.
To rozloučení, ale jen oddálil.

Poslední rozloučení.
Prý až tak špatné není...

Vzpomínky.
Myšlenky.
Bolest.
Slzy.
Žal.

A pak už jen prázdné místo...
Autor Mejaleleth, 16.04.2013
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdieľam tvoje pocity..prázdne miesto je to najhoršie

16.04.2013 19:20:24 | maliska

Děkuji, je to sice přes půl roku co zemřela, ale pořád to nebude ono...

16.04.2013 20:01:06 | Mejaleleth

už nikdy to nebude ono...

16.04.2013 20:19:01 | maliska

To je jisté...

17.04.2013 01:05:28 | Mejaleleth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí