Fimfárum

Fimfárum

Anotace: to je

Zatímco jsi nastupovala do fára
já slyšel tep ve svých uších dělat bu-bum
microblogging, status řešilas, fimfára
účinek na tváři učiněn ke vstupům

do open source platform odlidštěných klientů
mumifikovaných comp-iphone mořidly
svůj svět smíchalas se světem konkurentů
jako biokarty ke hře před rodidly

vše jsi podřídila své podřízenosti
dokud já ledových medvědů se straním
je jich tady hrůza, před nadřízeností
virtuálním ne, se fimfárem oháním
Autor Petbab, 17.04.2013
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí