Samota

Samota

Anotace: Napsáno 16. 4. 2013

Stojím tady sám,
světlo pouliční lampy a já,
řešíme proč
se to muselo stát právě nám.
...
Dobře teď můj příběh znáš,
nechtěl jsem ti ho tu cpát,
ale určitě pro mě radu máš,
určitě tu nestojíš jenom tak,
jsi tu pro mě, já to vím,
jsi poslední, koho mám,
tak nepředstírej nezájem,
když si mě s napětím poslouchal.
...
Cožpak nevidíš dárek,
o který jsem nežádal?
Déšť, nikoli z mraků,
ale ze smutných víček
někoho kdo nechtěl být sám.

Autor William Christo, 18.04.2013
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Stín, Descardea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí