Trocha žalu

Trocha žalu

Anotace: jedna kapka za mě a druhá za tebe...

U skřítkových nohou
tam, co bydlí ráno,
sešly se úsměvy na láhev
mlžného oparu.

Snad chtěly poklábosit,
jen tak po staru.
Tam co oheň hořel,
plála lež.

Vpusť si ji do úst,
laskej, když chceš.
Tam, co se rodí všechen žal.
Sfoukal vítr v pole píseň,

kterou nám kdosi včera hrál,
jako ukolébavku spravedlivým,
jak spoutanou noční tíseň.
Nechej volnost ústům lživým.

On nám i ten všechen žal
vítr v polích rozfoukal.
Autor Gabrielle Taroka, 18.01.2007
Přečteno 297x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý!!:)

01.04.2007 19:19:00 | Favi

Krásné.. moc s emi líbí forma jaku je to psané, moc čtivé a mco pěkné

14.03.2007 21:35:00 | Santinan Black

moc líbí :-))

19.01.2007 00:46:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí