Seniorgenerace

Seniorgenerace

Anotace: ....

Jsme seniorgenerace
liduprázdné nádoby
není kam a proč se vracet
dochází nás zásoby.

Jsme seniorgenerace
žádné extra nápady
rozpitá vínoslovce
už nás asi neuspí.

Jsme seniorgenerace
pro nic, za nic, rádoby
jen statické animace
bez konce bez pointy.
Autor Bušík, 22.04.2013
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiřina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí