DRAMA

DRAMA

Divadelní hra od neznámého autora,
snaží se nás zaujmout.
Vypadá jak příběh nějakého magora,
všichni se zděsí najednou.

Drama, jež krutý příběh vypráví,
až k smrti děsí nás.
O lásce, nenávisti, bezpráví,
to autor napsal jen pro Vás.

Postava, jež svůj život krátí,
blízká nám nejspíš připadá.
Příběh se najednou prudce zvrátí,
když slunce na konci dějství zapadá.

Zatáhne se opona,
do ruda pak barví se zem.
Herce čeká potlesk a poklona,
však nedostane se již všem.

Mladičká dívka tu leží,
na prknech co znamenají svět.
Lékař snaží se jí probudit jen stěží,
zvadla rychle, jak z jara květ.

Poslední slza na tváři,
zaleskne se v záři světel.
Její hvězda už nadále nezáří,
někdo sfouk' její svíci, pak odešel.
Autor Finito la Comedia, 22.04.2013
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí