marnivá na sklonku procitnutí

marnivá na sklonku procitnutí







mrhala časem
v lesklých plochách
zrcadlům kradla své odrazy

obal se líbil
od sazí, duše v přetvářce se skryla

lámala hřebenům
zuby času
marnivost vplétala do copů
tupila ostří

a slovy sela
louky zášti plné
z ublížených slz


stáří se ptalo zda může vejít
zabouchla dveře, zrezl klíč
a smrt se smála v plášti šedém

pár lidí v černém
píseň ptáků
topoly o smutku nešumí


a krása chtěná
sešla v zemi







Autor přechodná záležitost, 06.05.2013
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Miriska, Necelá, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí