Má jediná

Má jediná

Anotace: Úvodní ze čtyř básní sbírky

Říkala jsi,
že navždy spolu budeme,
přesto odešla jsi,
a mě tu nechala.
 
Objala jsi mě a usmála se naposled,
poslední polibek já od tebe dostal.
Potom v náručí tě držel a viděl odcházet,
proč chtělas mě opustit?
 
Byla jsi má první a jediná,
vždy jsem tu byl pro tebe.
Držíc tvé tělo slibuji ti,
že jiná u mě lásku nenajde.
Autor Mr. White, 07.05.2013
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... svět je bohatý a plný krásných bytostí ... nauč se nebýt závislý jen na jednom ...

17.05.2013 15:59:55 | Marcella

buď rád aspon za ten poslední polibek..a jinak vítej tu ;)

07.05.2013 21:49:23 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí