Pohřeb srdce

Pohřeb srdce

Anotace: ....

Vlastníma rukama mělký hrob vyhloubím,
své srdce pak do něj položím,
zamumlám smutné tiché rekviem
než nahrnu na něj černou zem.

Mé srdce zemřelo, nevydrželo
bolest a zášť světa zlého,
zraněné, zlomené, přestalo bít,
divný pocit neslyšet ho znít.

Má hruď je prázdná, už nepohne se,
už žádný cit mnou neotřese,
netruchlím, nepláču, já nebudu umírat,
bez srdce prostě budu dál přežívat.
Autor Charibeja, 08.05.2013
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, bird225, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám
krásné, jako vždy

10.05.2013 14:48:52 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí