Má milovaná

Má milovaná

Anotace: Druhá báseň se sbírky

Jak žít já bez tebe mám,
život můj bez tebe smysl nemá.
Smutek a vztek,
to moji společníci jest.

Jak žít já bez tebe mám?
Vzpomínky na tebe,
vždy budu mít u sebe.

Proč bez tebe žít nadále bych měl?
Vždyť tys jediné štěstí,
které jsem kdy měl.

Má krásná a milovaná,
laskavá tvá duše byla.

Tys nikdy neměla mě opouštět,
mě teď nezbývá,
než o totéž se pokoušet.
Autor Mr. White, 08.05.2013
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... je smutné a bolavé být opuštěn, ale ještě smutnější a o hodně bolavější je opouštět ...

17.05.2013 15:56:45 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí