OSAMĚLOST VEČERŮ

OSAMĚLOST VEČERŮ

Anotace: Vysvobození...

 

 

 

OSAMĚLOST VEČERŮ

 

Osamělost večerů stává se chladnější,
i když léto pokročilo.

 

Děsivá hra večerních stínů. Mezi nimi se ztrácí ten tvůj.

Ostatně je to to jediné, co z tebe zbylo.

 

Znovu vstáváš, abys mohl znovu spadnout.

 

Svítání jak zmizík gumuje tvoji existenci.
Dnes –
            snad –
                        naposled. –
Vysvobození.

 

Konečně je z tebe nic, které nebolí. 

Autor srni, 08.05.2013
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, Robin Marnolli, Kapka, terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, druhá půlka lepší a líbí se mi závěrečný verš.

09.05.2013 14:25:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí