Pocity

Pocity

Anotace: Psala jsem to, když mě profesor poslal do kouta. :)

Já pláču,
Umírám, skáču!
Nikdo mě nevidí,
jsem tu sama.
Sama bez přátel,
nikoho nezajímám.
Tak kruci! Jsem tu!
Jsem tu?
Jsem tu a jsem živá.
Cítím to!
Já to prožívám.
Proč jsem tu sama?
Já nechci, ne!
Sama jak hora v rovině,
tak jiná, tak prázdná!
Jsem snad sama, protože jsem prázdná?
To snad ne!
To vy jste ze mě udělali tu trosku!
To prázdné tělo!
Bez myšlenek, ale i přesto s pocity.
Cítím to! A bolí to!
Kruci! Strašně moc to bolí!
Svírá se ve mě ta proklatá prázdnota!
A jsem už plná!
Plná bolesti!
Autor zuzik, 01.03.2005
Přečteno 678x
Tipy 1
Poslední tipující: aley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí