nahoru

nahoru

Anotace: nechte mě prosím jen narovnat

po kolena v louži

čekající pomocnou ruku

po teple toužim

hladový a sucho v krku

 

klepajcí na dveře

otočili jste záda

několik dnů bez snídaně

oběda i večeře

prostě neodpušrěna ta zrada

 

jen dovolte mi vstát

narovnat se spříma

žít již nechci se bát

vždyť to nebyla jen má vina

 

 

proč láska rychle uvadá

proč dříve jsem se smál

dnes smutná depresivní nálada

za to že všechno jsem vám vzal

 

 

moc se za sebe stydím

za tento propad

dnes už to chápu již vidím

jak tvrdě  jsem dopad

 

 

nezavrhli mě jen někteří

byť nebyli příliž štastni,

ale pohostili teplou večeří

ustlali mi a řekli hlavně zhasni

 

 

život je jak houpačka

 nahoru i dolu

dnes já jindy možná ty tulačka

kež v nouzi i  tobě pomužou

modlím se k bohu

Autor Barci, 12.05.2013
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo mě to. Dobré. Ta poslední sloka to pěkně zamotala. Ale rozumím. OK

12.05.2013 21:50:49 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí