Poprava štěstí

Poprava štěstí

Anotace: ...

Běžela přešťastna se slzou v oku,
oznámit muži překrásnou novinu,
že bude otcem za tři čtvrtě roku,
že brzy rozšíří dvoučlennou rodinu.

Srdce jí bušilo, nohy se chvěly,
hlavou jí proběhlo myšlenek tisíc,
co asi poví jí její muž skvělý,
že přišel první gravidní měsíc.

Nevnímaje okolí, neznaje času,
nekoukla doleva ba ani doprava,
ženu by poznal jen dle dlouhých vlasů,
smutná to tří duší poprava.
Autor honnnzik, 15.05.2013
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, loverose91, Mia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí