zpátky

zpátky

Anotace: je to špatný být sražen na kolena

lež mi po štěstí šlape

ano všemi známá lež

asi mám krátké drápky

říkám si vstávej chlape

ale ona našeptává jen_

na dně lež

já kričím pomoz

 chci zpátky

 

 

znovu mezi lidi

zpátky na zem

pryč z té bídy

omlouvám se všem

 

at je den

nebo  snad noc

živořím jen

a prosím o pomoc

 

kdo to ví

kdo mi poradí

kdo mi napoví

kdo pohladí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Barci, 16.05.2013
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Bruci proč padáme?" "abychom se znovu zvedli"
Nechci to nijak zlehčovat Batmanem, ale držím palce, bude líp :)

16.10.2014 01:05:25 | Lioness

..ale zase naopak je výborné zase vstát - a pokoušet se znova...

16.05.2013 23:14:07 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí