Dotkni se mě

Dotkni se mě

Anotace: ...umírání lásky..

Stále čekám
až zmizíš z mého světa
a poslední slza rozpustí se
v čajovém výparu
rozum city splétá
do vězeňské cely
půlročního nezdaru
už jsme to ztratili
co kdysi my dva měli
propásli sněhové pláně
tajemná překvapení
nedávno přestala jsem
věřit na tvé rámě
sladká políbení
pučení louky
třešní zrod
společné toulky
po březích vod
ohňů dech
hvězd probouzení
tvé kapky
stékajíc po zádech
proč co bylo už není
stále čekám
až zbude po nás stín
ze mě pár sazí
z tebe dým
vzájemně jsme si
nepoučitelní vrazi
ta naše láska
zabila nás
neumím tě pustit
za hradbu mých
řas
dotkni se mě…








a přetoč









ten čas!
Autor Jiná, 18.05.2013
Přečteno 446x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, poeta, Robin Marnolli, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas přetočit nejde, ale dají se získat některá cenná poučení, čeho se vyvarovat a na co si dát pozor...

18.05.2013 14:17:45 | Robin Marnolli

kéž by to šlo přetočit ten čas...

18.05.2013 13:57:22 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí