vstupy

vstupy

Anotace: rozchod, jak by to nemělo být, ale bývá ...

tak jen pojď a necouvej,
verbum, soubojová zbraň,
nevěříš plytkým smíchem
a já to respektuji ...

pohrdáním se nic nevyřeší
a ruka s nožem za zády
asi nepřiznává tričku
slova barvy červánků

telefon ohluchnul,
ticho uklidňuje i automat
co najednou 
amnestuje kondomy

je Ti divně skvěle
když je po všem

Autor Marcone, 18.05.2013
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda jen, že je to tak nalepený nahoře

22.05.2013 13:05:27 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí