Já vím...

Já vím...

Anotace: ...

Vím, udělal jsem mezi námi propast
A teď bych ji chtěl vyplnit
Tvoji láskou si život zase osladit

Vím, že poznala jsi obě dvě mé tváře
Chtěl bych zase vkročit do Tvého snáře
Potichu se k tobě vkrádat na kouscích polární záře

Vím, že bych měl teď více přemýšlet
Něž něco řeknu, nebo něco udělám
Člověk se poučí
A dvakrát tu samou chybu už neudělá

Vím, jak sladké jsou Tvé polibky
Moc dobře si to pamatují
Nikdy nezmizí veškeré vzpomínky

Vím, že jsem byl já tím vrahem
Teď však prosím před Tvým prahem
O odpuštění...
Autor JohnyD., 19.05.2013
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí