tíha luny

tíha luny

Anotace: ...

Tíží mě luna ve svém dorůstání,
jak tiše svítí, klidná bez ustání.
Počítá, stálá, až to uvnitř tlačí,
blíží se opět noci vlkodlačí.

Je vznešenost sladká v luny hlase,
když mění nás v monstra, zas a zase,
a pomalu vábí, jako k snění,
když vede nás v tanci k zešílení.

Je ukrutný měsíc, se svým svitem,
jak žene nás nočním stínotřpytem,
a spaluje tím, jak zpívá tence,
chystejte hroby, rakve, věnce…
Autor Anjesis, 20.05.2013
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: seh, genca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí