Slova

Slova

Anotace: "K"

Proč jsou milá slova plachá?
Proč cítění je vyplaší?

V rukopisu kostrbatá,
V hrdlu zase na kaši.

Proč je cit jen pytlem písku,
Místo chtěným cílem.

Zas zbyly tlachy na propisku,
A slzy rovným dílem…

Na kaši v pytli s pískem…
Autor Analisieren, 20.05.2013
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: seh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí