Neplakej

Neplakej

Anotace: Těžko říct, komu je určená. Až budeš plakat, tak si ji přečti - a bude určená tobě.

Díváš se na mne

a v očích máš slzy,

ach neplakej,

prosím Tě, holčičko...
 

V každé Tvé slze

je tolik bolesti

ach neplakej,

pohaslé sluníčko...

 

Tvůj pohled křičí,
vším, co Tě tíží

ach neplakej

udělám cokoliv...

 

Pověz mi všechno,

dej mi ty slzy,

ach neplakej,

zase to přebolí...

 

Nevím, co děje se,

mohu jen cítit,
ach neplakej

nebe tím rozbrečíš...

 

Něco je moc špatně

Tvé srdce umírá

ach neplakej,

já tu jsem, vždyť to víš...

 

Ať blýská se, prší,

ať samo peklo přijde,

ach neplakej,

já tady budu dál...


Nikdy Tě nedám,

věř mi, Ty zraněná,

ach neplakej,
není, kdo za to by stál.


Zas bude dobře,

všechno se spraví,

ach neplakej,

je to tak co je světem svět.

 

A já jsem tu pro Tebe

dneska i zítra,

už neplakej,

budu i za tisíc let.

Autor genca, 22.05.2013
Přečteno 543x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, aley, Adellide
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Slibuješ?

22.05.2013 11:47:28 | Adellide

Jistě... :)

22.05.2013 18:32:56 | genca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí