Sama

Sama

Anotace: když máte pocit, že už na světě nemáte vůbec nikoho...

Jedna slza, druhá
a obě jsou pro tebe
když jsi ještě před pár měsíci lehával u mě v posteli
nepláču proto, že bych tě snad tolik milovala
jen mě dusí pocit osamění
a svírá a škrtí.

Jak se to jen mohlo stát
že během chvíle jsem zůstala na světě sama
a kolem mě všichni křičeli
jen já jsem byla zticha
když smrt je tak blízko
a když tíha na srdci mě drtí.

Mohls mě zachránit
místo toho jsi mě opsutil, zdrcenou
už to dávno nejsme my, tajný ctiteli
teď už jsi jen ty a ona
jak sis přál
a já se dál potýkám se životem a smrtí.
Autor čaro.krásná, 22.05.2013
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měl jsem před časem podobné pocity...

22.05.2013 23:29:18 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí