Dvojitý podzim

Dvojitý podzim

Anotace: ...

Chladná voda podmílá mysl mou
je vedena vytouženou záhubou

prohnilá úzkost napadá mi tělo
které by vysvobodit chtělo

holý strom křičí zlostí
že nicota se na něm hostí

kolem domů pláčou děti
příběh mi chtějí vyprávěti

mám strach o tebe lístečku můj žlutý
proto blouzním v nekonečnu
hledám tebe
hledám sebe
hledám nás dva pohromadě
v pohádkové náladě, v romanci pro křídlovku, a v naději žít...
Autor Romísek, 26.05.2013
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkoušela jsi někdy volný verš?

27.05.2013 23:30:00 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí