Tanec

Tanec

Anotace: ...

Mezi čtyřmi stěnami baletko má rozpustilá
pod tvými kroky roste tráva jemně hnilá
balerínky z bílé nicoty skví se na tvé noze
na tvé noze, roztrhané od trní
zkrvavené nocí stínů, hledáš pro ně vlastní vinu
umíráš, ach touha stáří
na obloze hvězda září
červy prolezlá ty krásko má
prachem, špínou posetá
Autor Romísek, 27.05.2013
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Pavel Vlček, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za myšlenku...je mi to velmi blízké...

29.05.2013 01:52:13 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí