Dítě

Dítě

Anotace: pár důvodů, proč držet si svůj úsměv, pokud není milý vám samotným

až padne stín i na tvoje oči
zatočí se dítě samo v kolotoči
až padne stín na slupku tvojí duše
rozplyne se v letu
...jednoduše

 

až padne splín i na tvoje rety
zapálí si dítě z první cigarety
až klesne tma na samé dno tebe
srdce zakašle si
...a potichu tepe

 

až padne šeď do tvého hlasu
bude stát dítě vstříci inkasu
až zkrápí popel bezbrannou kůži
sečte si klady
...a život si zúží

 

až zbarví noc tvé konečky vlasů
strčí dítě hlavu do oprátky lasu
až úsměv zkřiví křivdy dávných let

podkopne si nohy
...a není cesty zpět

 


 

Autor Muta cum liquida, 27.05.2013
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, krásné obraty.. ikdyž smutná

28.05.2013 09:28:09 | Lioness

nudaaa

28.05.2013 04:07:26 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí