Černá růže

Černá růže

Anotace: .....

Černá růže na zahradě roste,

Malé poupě velkým květem se stane.

Vedle sebe růže smutku pomalu kvetou,

Zlé znamení sebou nesou.

 

Růže černé na mé zahradě stojí.

A do mého srdce dostává se smutek,

Že černou budoucnost mají,

A  na známém hrobě budou ležet.

 

V černých šatech nad hrobem stojím,

Slzy mi stékají  po tvářích.

Růže v ruce držím

A začínám chápat zlé znamení jejich.

 

Matku mi vzaly,

Domov mi sebraly.

K cizím mě poslaly

A život můj celý změnily.

Autor aley, 30.05.2013
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí