Tobě

Tobě

Anotace: Vždycky musíš vědět, že JÁ tu pro tebe jsem, stojím za tebou, ať se děje cokoliv. A mám tě ráda.

Čekáme...
Až se věci náhle změní.
Já nevěřím,

že někde pomoci už není...
Na mě

je nejčernější magie krátká.
Já prostě

NIKDY ti nezavřu vrátka...
Ať si zlo

cestu kudy chce hledá.
Ty, jež mám ráda,

já prostě mu nedám.

A zrovna přijdu

když ostatní utečou.

Nebyli ochotní

pomoci s cestou zlou...

Já ale jsem.
Už jsem to tak řekla.

O krok neustoupím

žádným vyslancům z pekla.

Nebudu ta

co lidské zášti se bojí,

kdybych měla

být poslední, kdo za tebou stojí.

Svojí mám hlavu

já nevěřím pomluvám,

a soudit chci jen to,

co sama dost dobře znám.

Může i nebe plakat,

anebo znít smích.

Neboj se,

že i já odešla bych.

Teď jsem dál,

než být bych od tebe chtěla...

Nikdo nedokáže ale

abych snad zapomněla.

A můžeš být

třeba i začarovaná,

dokud já dýchám

tak nejsi tu na to sama.

Autor genca, 04.06.2013
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí