Tělo jen schránka

Tělo jen schránka

Anotace: ...noc je přítelem... dá průchod snům...

Paprsky mě pohladily po tváři,
znamení že ještě žiji...
Nesprávný postavil mě k oltáři,
s ním hořké víno piji...

Ve zlaté kleci zakletá,
oblékám šaty z hedvábí...
Vidina zítřku daleká
a každé ráno slzy přivábí...

Duše umírá a tělo jen schránka,
láska a štěstí obešli náš dům,
snad dveře zavřené, či zrezla branka?
Noc je přítelem dá průchod snům...
Autor Izza, 04.06.2013
Přečteno 590x
Tipy 5
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jozef Bojanovský, Lucucu, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí