Krvavý večer

Krvavý večer

Anotace: ...

Loukou plnou květin
Sluncem zalitou
Úprkem pryč běžím
Před hrozbou ukrytou

To vrah za mnou běží
Já utíkám dál
Tam,kde lesík leží
Starý domek stál

Rychle vběhnu dovnitř
Pod stůl se ukrývám
Se strachem tam uvnitř
A skoro nedýchám

Tu vrah dovnitř vtrhne
Srdce až v krku mám
Na zem si lehne
Do očí se mu dívám

Vytáhl mě ven
Do svitu slunečního
Studená je zem
Večera posledního

Horká je má krev
Oči už nic nevidí
Čípak je ten zpěv?
Toť můj mrtvý milý...
Autor Dark Princess, 04.06.2013
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Jozef Bojanovský, Lůca, Stín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí