Popel z růží

Popel z růží

Anotace: ....

úplně nahá uprostřed pokoje
a mlha po blatech se válí
tiše se vzdává..docela bez boje
jen vzpomínka malinko pálí

Vyhlídka na řeku, na druhý břeh
do kůže chlad jí sedá
ze rtů jen splyne bolestný vzdech
ruka co blížence hledá

Z flakonku vypustí voňavý šat
do vlasů vplete si čelenku z hvězd
za trochu lásky prý krev má se dát
a venku číhá faleš a lest

zas jednou na dámu bude si hrát
pro slib co dala,pro jednu z cest
popelem z růží se zašpiní snad
s vírou že jednou začnou zas kvést
Autor angel-wendy1, 19.01.2007
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Páni :-O Fakt krásný :-) Něco tak poutavýho už jsem hoodně dlouho nečetla :-)

14.06.2007 20:16:00 | -Wendy-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí