Sny

Sny

Anotace: Proč nežiju realitou proč pořád jen sním.....

Strach se kolem mne hrůzou rojí,
mám pocit že mě sní,
z očí se mi slzy roní,
chudák ten kdo teď sní.

Z prázdných útržků,
poskládal příběh,
z těch prázdných snů,
pořád jen koloběh.

Koloběh pořád bez zastavení,
v té temnotě nic jiného není.

Ztrácíš se ve snech,
pořád jen sníš,
sucho na rtech,
někdy zapomínáš že jen spíš.
Autor Selena-J, 09.06.2013
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí