Na dotek

Na dotek

Anotace: itouch

Nezájem jasný jak středověk
temný, sám ve všem soběstačný
naprogramovaný ičlověk
ozdobo Země, jen si hačni

na zadeček před vjem pro sebe
what´s happening right now, vodčeklý
wocogo bude, ovšem playback
bere jak live stream do předpeklí

infotainmentu, rozdováděl
infověk sedm miliard, displej
je sakra byznys, dataanděl
z něj vypadlý, z dat přiopilej

nejeví zájem o cokoliv
nevirtuálně pojištěné
zůstanu živ, Tvůj patří obdiv
zmáčklým touch okamžikům, mně ne

ztotožněna se svým značkovým
profilem jsi, k sociálním sítím
v bezpilotním vztahu zakotvím
věř mi, Tvůj idotek necítím
Autor Petbab, 11.06.2013
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, isisleo, Noc17, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"nezájem jasný jak středověk" :-DD
což mi připomnělo jistou hlášku z pulp fiction :-P

12.06.2013 00:50:39 | muchomůrka bílá

víš, mám jasno, když je kolem tma v hledišti před zvednutím opony, že za ní čeká to, co se semele

13.06.2013 21:31:37 | Petbab

Snad ne tu o prdeli? :D

12.06.2013 07:41:02 | Jan Voralberg

ta nebo ksicht, nezájem, protože.. proč vlastně?

13.06.2013 21:36:51 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí