Cesta do Ráje

Cesta do Ráje

Anotace: ...

Všechny bary jsou už zavřené

A já bloudím sama městem

Na mé líce dopadají kapky deště

To prší moje rozlámané srdce

 

Svět kolem proměnil se v hloupej černobílej film

A já se nechci dívat na to

Jak ti hraju křoví

Jenže všechny scény jsou již dotočený

A nejdou vymazat

 

Právě běží premiéra

A já vím, že repríza už nebude

 

Tak v rotundě na konci ulice

Najdu si temný kout, kam schovám se

Jsem neviditelná, žádné oči nevidí

Jak může se cítit ten, kdo zvítězí

Chytám se stébla a píšu jím psaní po ruce

 

První kapka, za ní druhá, třetí…

A už vodopád nešťastného štěstí dopadá do moře

A já po červeném koberci po schodech stoupám

Za štěstím do Ráje

Odkud cesta zpátky nevede

Dveře za mnou zůstávají zavřené…

 

 

Autor Nikdo_, 14.06.2013
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí