Ty víš

Ty víš

Anotace: Ano, já vím...

Ty víš,

že všechno jednou

skončit musí...

 

Ty víš,

že nejde smát se jen

tak na půl pusy...

 

Ty víš,

že prohrát není totéž

jako vzdát svůj sen...

 

Ty víš,

že život jako pohár

bude jednou přeplněn...

 

Ty víš,

a pro každou svou slzu

dobrý důvod máš...

 

Ty víš,

víc než bys měla chtít,

a stejně se dál ptáš...

 

Ty víš,

že brzy přijde čas

na další loučení...

 

Ty víš,

že jenom hrdou chladnost

lidé ocení...

 

Ty víš,

a přesto jsi tak jiná

jak jen můžeš být...

 

Ty víš,

pro tebe bludičky jdou

světélka svá rozsvítit...

 

Ty víš,

že umí duše plakat,

uvězněna v těle...

 

Ty víš,

jak bolí zklamání,

i zrada od přítele.

 

Ty víš,
že jsi jak čekanka

tam na okraji pole.

 

Ty víš,

že každý občas je

nahoře a pak zas dole...

 

Autor genca, 15.06.2013
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: malá Čarodějka, Jerry Lee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...a mnozí ví...

22.06.2013 14:16:19 | malá Čarodějka

Líbí se mi to, zapadá to do mé nálady, takže trefa :-)

15.06.2013 17:22:49 | Jerry Lee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí