Krovky

Krovky

Anotace: ...

Izolepou slepit zraněného vojáka,
kterému se ulomila ruka.

Pak rozesmát vášnivého kuřáka,
jemuž v dlani lehce cuká.

Po životu stopy zahladit,
abychom si mohli déle snít.

Alkoholikovi vodku osladit,
ať má vlastně důvod pít...

"Zkus si svoji víru nahmatat",
na věřícího křičet z plných plic.

Ten zůstane pouze stát.
Krom dýmu, síry - totiž zhola nic!

Pak nech se ušpinit od politiků,
že do kapsy sis nakrad tisícovky

a stůj na kopci zcela bez kyslíku.
Místo křídel pouze krovky...





Na záři slunce položíme tak ze dva ledy
a pozorujme jejich proces tání.

Do vzniklé vody pak vydechněme naposledy.
Vždyť smrt je přeci hrozně snadno k mání...


Nemyslíš?
Autor Eclipse, 17.06.2013
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Amonasr, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!

27.06.2013 10:37:29 | Jozef Bojanovský

Myslím...

23.06.2013 01:06:53 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí