Kousek

Kousek

Anotace: žvance

Konkurz do nadgalaktické korporace
s postupkou, bděte zlatokopky, rozjedu
Země šedým eminencím kousek žvance
elitářsky přidám jak bonus k obědu

pracovnímu na vyhlídce z Eldorada
interstelárního, ať všem zbylým pukne
vzteky gastroduodenální vřed, sranda
musí být, věřte, před aportem kdo cukne

dostane holí přes páteř, byť hladový
zůstane navěky, my jsme my, kdo je víc?
ztuhlý krk, přepětím k týlu sval zádový
znemožní pohyby - ano, ne.. křeč, to nic
Autor Petbab, 17.06.2013
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí