Není co říct

Není co říct

Anotace: Chce se mi už nebýt. Strašně moc.

Já vím, že nemůžeš pochopit,

proč to tak je, proč už nechci tu být,

máš v očích otázky, co se mnou bude teď,

ptám se já, ptáš se ty, neznáme odpověď.

 

Nezvládám osud nést, nemám sil bojovat,

zamotaná do věcí, s nimiž si nelze hrát,

se spoustou přátel a tak sama na všechno,

zkouším zda nešlo by už se nenadechnout.

 

Nešlo a nešlo, to vím líp než kdokoliv,

šílená chci jen, ať srdce už nebolí,

pro tisíc věcí, s nimiž nelze nic udělat,

nemůžu takhle žít, nemůžu už se smát.

 

Moci se rozplynou, jak pára nad lesem,

já bych vzkaz nechala, že přece někde jsem,

nejsem dost silná pro ten lidský svět,

kéž bych tak mohla, tam někam, zpět...

 

Zůstat nejasnou vzpomínkou, kterou má někdo rád,

nebýt už nešťastná, nemuset už se prát,

tiše změnit běh osudu, odejít,

všechnu tu bolest si s sebou vzít...

 

Autor genca, 20.06.2013
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Samanta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechápu... mne představa, že jednou (a zanedlouho již) nebudu, děsí... Ne, nebojím se smrti, ale když ona je - svině - tak strašně konečná. I kdyby život stál z 90% za hovno - tak těch zbývajících 10% stojí za to prožít ho celý a radovat se z maličkostí...

20.06.2013 23:55:39 | aravara

Nebýt? To by byla škoda. Na fotce máš celkem hezký nohy.

20.06.2013 02:06:33 | RonaldFízli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí