Temnota

Temnota

Anotace: Jak se cítí člověk co ztratil vše co měl rád ... ( nic moc ) Poznámka: Pinkamena = Temná postava - druhá temná stránka duše)

Známka děsu ve tváři,

Jasné oči nezáří,

Čiší z nich jen hrozný chlad,

Po smutku tryznách velký hlad.

 

Copak se to se mnou děje,

Pinkamena se tiše směje,

V mojí duši bolest cítím,

Již netěším se vonným kvítím.

 

Duše černá jako uhel,

z světla očí stal se děs,

mou duši vězní tisíc truhel

v mém srdci cítím pouze běs.

Autor Adrifinell, 27.06.2013
Přečteno 475x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí