PŮJČKY

PŮJČKY

Anotace: Je mně líto těch, kteří a je jich většina, bez rozmyslu, návnadě podlehnou.

Základní nedostatek
rozšiřující se dosti
působí značný zmatek
matka lhostejnosti

Bystře dívají se nevidí
naslouchají a neslyší
nakonec v očích pláč
nevědí proč ani zač

Jak jim to sluší
asi vůbec netuší
když zadlužení
jsou až po uši

Kdo si žije
nad poměry
dopouští se
však nevěry

Jít v průvodu
proto je hned
mnoho důvodů

Také s hudbou
když je loučení
se svobodou

Teď ví - kdo nevěděl
že i půjčka na dárky
svatbu či jen párky
cestou je do pekel
Autor RU 82, 27.06.2013
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí