Rodičům

Rodičům

Anotace: ...ne moc dobrý vztahy...

Ruce mi drží pusu,
abych nemohla křičet.
Vyřvat to všechno ven,
jako zlý sen. Zbavit se toho
a nechtít to zpáky, což pak
bych chtěla moc tý ,,lásky´´?
Umím držet hubu, ale neudržím slzu.
Co je pro mě nejlepší, víte asi nejlíp
vy. Tak si žijte můj život, mě to
takhle nebaví. Nechci furt stát v pozadí.
Chci se postavit na vlastní nohy, ale
podle vás mám dluhy. Podle vás sem děvka,
co jednou něco řekla. Máme na sebe
stejný názor, a proto nejste můj vzor.
Vaše výchova mě zničila, celou mě pohřbila.
Já snad vím nejlíp jaká sem! Kdo jinej
než já by mě měl znát nejlíp?! Když neumíte
dělat kompromisy, tak jaký mám pak já rysy?
Asi nechápete jaký to je. Máme všechno a nic,
ted můžu zahodit ten klíč. Už nejsem dítě,
jsem skoro dospělá, nechte mě jít.
Nechci bejt necelá.
Autor WoQyX, 01.07.2013
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní text, dost naštvanej, nevím, jak to zhodnotit...

02.09.2013 21:20:57 | Robin Marnolli

To je smutné:-((( Někdy je to s rodinou těžké...

01.07.2013 21:51:03 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí