Zmatené čekání

Zmatené čekání

Anotace: .

Chci ale nemůžu 
nechci i když smím 
čím si tady pomužů? 
Nevim, jestli bdím.. 

Co mé srdce přeje si 
opravdu, nevim, 
pořád jenom bije si 
kdy se to dovím ?.. 

Lepší je nevědět nic, 
než vědět nechtěné.. 
srdce mi buší čím dál víc 
to moje jediné. 

Dovím se to, ale kdy? 
Že moje srdce, po něm neprahne 
teď o něm zdají se mi sny 
vím však že v mém životě zůstane..
Autor Clarane, 02.07.2013
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí