Neklid duše

Neklid duše

Anotace: ...

Sbírka: Bezútěšnost

V jezeře krvavém
brodím se po kolena ponořen,
topím se v něm utápím,
svícen mé duše je vyhořen.

Dopadá na mne poslední světlo
brzo se ztratím ze země.
Utopím se v rudých temnotách
Nezbyde žádné světlo ve mně.

Loučím se s vámi na smrt jdoucí,
nic a nikdo nezachrání mne.
Uvadá mé srdce vroucí
Nezůstává mi tu již času více.

Dostal jsem se na místo překrásné
Ne nebe to, leč peklo zemské.
Proklínám boha, znovu narozen,
pln útrap do rohu uklizen.
Autor hereticbeast, 06.07.2013
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí