Miniatura o smutku

Miniatura o smutku

Anotace: O vyprchané lásce

Když vedle sebe ležíme -

se stisknutými koleny -

pak v té hrozné hodině,

srdce naše oněmí -

potichu jsou - jak porouchané hodiny

s vyběhaným strojkem -

je ticho jak v hrobě vlhkém -

v tom chmurném pokoji,

je jak v hrobě přehlubokém...

Autor pétanquer, 07.07.2013
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí